Arama
Arama Sonuçları
Küçükçekmece KASDER’den ‘10 Aralık’ etkinliği…
10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi’nin 103’üncü yıldönümü kapsamında Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Küçükçekmece Şubesi tarafından düzenlenen programa 200 Kastamonulu kadın ve misafirler katıldı.
Küçükçekmece AK Parti, bu yıl 2022 Kastamonuluyu ağırladı
İstanbul’da yaşayan Kastamonulular iki ayda bir AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nda periyodik olarak düzenlenen kahvaltılı programlarda bir araya geliyor. Her toplantıda farklı AK Parti üyesi Kastamonululardan oluşan 300 katılımcı yer alıyor. Her programa yine farklı yüzler Kastamonulu siyasi protokol üyeleri de katılarak davetliler ile tanışıyor.
‘Gurbetteki Kastamonu’nun gönül birliği buluşması
AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, bir kez daha Kastamonuluları ağırladı. Programa; AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan, Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel, Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Bıyıklı ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar katıldı. ‘Birlikte daha çok güçlüyüz’ sloganıyla yola çıkan Kastamonulular, 2 ayda bir Küçükçekmece İlçe Başkanlığında kahvaltılı programlarda bir araya geliyor.